tiistai 8. lokakuuta 2013

Viikko Ceran kanssa!

Heippa!

Eli siis Cera tuli meille viime viikon tiistaina hoitoon ja lähti eilen. Voi että se tunne kun eilen menin nukkumaan ja huomasin ettei se ihana valkoinen pallo ollutkaan enää sängyn vieressä nukkumassa, tuli hirmuinen ikävä. Kukaan ei ollut herättämässä iloisesti aamulla, eikä kukaan ollut iloisesti vastassa kun tulin koulusta kotiin (paitsi Kifu tietty!). Viikko oli tosi ihana Ceran kanssa ja ootan innolla seuraavaa kertaa kun Cera tulee! <3

Ceran kanssa käytiin paljon ulkoilemassa ja kotonakin löhöiltiin yhdessä. Saatiin jo semmonen mukava rutiinikin käyntiin, eli aamulla käytin Ceran ulkona ennen koulua ja juoksutin sitä irti jonkin aikaa että malttaa olla koulupäivän ajan yksin. Käytiin myös koirapuistossa vain kerran kun siellä ei ollut ketään, koska tytöllä oli juoksut.

Yhtenä päivänä otin Topin ja Ceran yhtäaikaan ja kävin juoksuttamassa niitä irti yhdellä aukiolla. Voi että niillä oli kyllä kivaa! Oli se kyllä niin ihanan näköistä kun kaksi suosikkikoiraani leikki onnellisen näkösenä toistensa kanssa. Leikittiin yhessä niiden kanssa ja voi että... en osaa sanoin kuvailla sitä mun onnen määrää ku sain katsella niiden temmeltämistä.

Käytiin Joonaksen ja Ceran kanssa kävelemässä metsässä missä käytin aina entistä koiraani Asseria ja Cera tykkäs siitä ihan yhtä paljon kuin Asserikin. Cera löysi isoja keppejä ja ne oli kyllä varmaan maailman paras juttu! Samalla räpsittiin kuvia ja onnistuneitakin jopa tuli!

Naapurin tytöt halus yks ilta lähtee mun mukaan käyttämään Ceraa ja niimpä me sitten lähdettiin heittämään palloa tytsylle ja vähän hypyytettiinkin. Neiti oli ihan tohkeissaan ja tykkäs leikkiä myös naapurin tyttöjen kanssa!

Mä vietin pitkästä aikaan niin onnellisen viikon ja kiitos siitä kuuluu Ceralle ja tytön omistajalle! <3










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti